Изберете страница

Самозалепваща лента с текстилен гръб ETERNABOND WebSeal е намира приложение върху почти всякакви повърхности. С нея можете успешно да направите ремонт на участъци от покрива, за места където хидроизолацията е разлепена или има дупки. Лентата служи за изолация на изкуствени езера, перфектна е и за ремонт и възстановяване на покриви на мобилни домове, каравани и кемпери. Идеално решение е за полагане върху дърво и дървени плоскости.

WebSeal, както и останалите ленти на ETERNABOND, са единствени по рода си поради своя състав. Структурата им се състои от лепилен слой, разработен по патентованата микрополимерна технология от синтетични смоли, термопласти и силно пластичен синтетичен каучук с вграден грунд.

Отличителното при тази лента е текстилният гръб (тъкан полиестер) , върху който може да се нанася боя, мазилка, лепило, грунд или друго покритие.

Монтажът изисква 3 стъпки:

  1. Повърхността да бъде чиста и суха. Ако на места има влага, залепването на лентата ще бъде без ефект. За обработка на повърхностите е препоръчително да използвате EternaClean – чистител или EternaPrime – грунд. Използването на грунда е задължително при по-студените месеци от годината, когато температурите са под 4°С. 
  2. Отлепете защитното фолио и поставете върху избраната повърхност.
  3. Притиснете добре, за да може да се активира лепилният слой.

Самозалепваща лента с текстилен гръб ETERNABOND WebSeal притежава изключителна пластичност, приляга перфектно към повърхности с всякаква форма, без да се връща обратно в първоначалното си състояние, може да се реже и обвива около обекти с всякаква форма. Необходима е обаче допълнителна защита срещу UV лъчите.

Самозалепващата лента на ETERNABOND – WebSeal е перфектното решение за хидроизолиране на специфични участъци, където обработката със синтетична или битумна мембрана е по-трудна. Лентата е идеална за използване върху различни повърхности, без значение грапави или не. Прилепва идеално.

В случая от снимката лентата е използвана за връзка между фасадата на сградата, която е на замазка, свързваща бетоновата плоча.

За повече информация и поръчки обадете се на нашите телефони

  • 052/ 50 57 57
  • 0888 59 59 17

или посетете нашия онлайн МАГАЗИН