Изберете страница

Независимо дали ще правите ремонт на покрива или у дома, перфектното решение на проблема е самозалепващата лента на ETERNABOND- RoofSeal!

Самозалепващите ленти EternaBond® са идеалното хидроизолационно решение за  ремонт на покриви – плоски, скатни, метални, с еднопластови или многопластови хидроизолационни мембрани – синтетична TPO, PVC, EPDM или битумнa APP, SBS мембрана с посипка, битумни керемиди, за ремонт на разлепено, нацепено, надупчено хидроизолационно покритие от всякакъв тип, за ремонт на разлепени/отворени шевове на еднопластови хидроизолационни системи, за ремонт на метални покриви.

Една от най-важните технически характеристики на лентите, е че залепват както за еднородни, така и за разнородни повърхности. Това ги прави изключително полезно средство за хидроизолация/ уплътнение на места, където трябва да се „свърже” битумна хидроизолация/ битумни керемиди с мазилка, метална повърхност, стъкло, камък и т.н. Лентите прилепват перфектно, както към еднородни, така  и към разнородни повърхности и ви гарантират хидроизолация, уплътнение и устойчивост на атмосферните условия.

Удължението при опън на лентите е в зависимост от модела – между > 500% до > 700% +/- 100.

Структурата на лентите се състои от лепилен слой, разработен по патентованата технология MicroSealant® на EternaBond® – микрополимерна технология от синтетични смоли, термопласти и силно пластичен синтетичен каучук с вграден грунд. Лепилният слой на лентите се активира при оказване на натиск с ръка или с металния ролер на EternaBond®, който е единственият уред, препоръчан при монтаж. Веднъж залепена, лентата се слива с повърхността на молекулярно ниво и е почти невъзможно да бъде отлепена!

За повече информация и поръчки обадете се на нашите телефони

  • 052/ 50 57 57
  • 0888 59 59 17

или посетете нашия онлайн МАГАЗИН